Oceankajen, Oceanhamnen

Helsingborg Karta & restider

6 995 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Välkommen till ditt egna radhus precis vid kajkanten. Här bor du bokstavligen endast ett stenkast från vattnet och njuter av sundets kluckande från såväl balkong som egen terrass.

Denna bostad erbjuder hela tre egna ingångar med huvudentrén från föreningens innergård. Vid denna entré, som nås från den egna uteplatsen (ca 20 kvm) mot innergården, finns en större skjutdörrsgarderob för förvaring samt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

I direkt anslutning ligger det stora och härliga köket med en rejäl matplats med utsitk rakt mot kajkanten. Härifrån, några trappsteg upp från kajen, finns entré två, med en perfekt yta att sätta sig direkt vid kajpromenaden med sitt morgonkaffe.

En trappa upp är bostadens vardagsrum med balkong (inglasning möjlig) som överblickar sundet. Här ligger även ett större sovrum med förvaring i garderob med skjutdörrar.

Vi fortsätter en trappa till och möts av ytterligare två sovrum medgod förvaring samt ett mindre badrum med dusch. Från ett av sovrummen nås bostadens terrass om ca 12 kvm. Ett fantastiskt läge varifrån man exemplevis intar middagen med sundet och Danmark i bakgrunden eller varför inte placera solstolarna här för lata dagar.

Önskas större yta än bostaden 112 kvm så erbjuds dessutom ett källarplan om ca 18 kvm med egen ingång direkt från garaget. Kanske önskas ett hobbyrum, förvaring, biljard- eller biorum eller varför inte ett privat utrymme för tonåringen. Möjligheterna är många.
Direkt utanför ligger parkeringsplatsen som tillhör bostaden.

Föreningens medlemmar har även tillgång till en gemensam takterrass med magnifik utsikt över sundet, en övernattningslägenhet/föreningslokal, cykelrum, bilpool och en lummig innergård.

Tillträde kvartal 2, 2021.

För mer information besök https://www.oceanateljen.se/.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
112 m²
Biarea
18 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
6 238 kr/mån
Pris/m²
62 455 kr/m²
Byggår
2021
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Oceankajen, Oceanhamnen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 995 000 kr
Avgift/månad
6 238 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 715
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 116 dagar sedan, den 23 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips