Kvartalsvägen 20, 4tr

Järfälla Jakobsberg, Järfälla Se på karta

2 495 000 kr

Kommande försäljning
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Byggår
1990
Förening
BRF Ängslyckan i Järfälla
Om föreningen
Avgift
6 991 kr/mån
Pris/m²
23 990 kr/m²

* En otroligt väldisponerad 4:a
* Fastighet med hiss
* Inglasad och rymlig balkong
* Stort ljusflöde från stora fönsterpartier
* Tre rymliga sovrum
* BRF med faciliteter som bastu och föreningslokal
* Till lägenhet hör ett förråd
* Gångavstånd till Jakobsberg Centrum med pendeltåg och bussterminal

I en fastighet med hiss finns denna trevliga och rymliga 4:a med inglasad balkong. Lägenheten erbjuder många disponeringsmöjligheter och har gott om yta och förvaringsmöjligheter. Köket är rymligt och har matplats för hela familjen. Tre rejäla rum att använda som sovrum och arbetsrum. Vardagsrummet är lättmöblerat och här är det ett fantastiskt ljusflöde från det stora fönsterpartiet. Den inglasade balkongen rymmer gott om utemöbler. Praktiskt för hela familjen är två toaletter varav den ena med dusch och tvättmaskin.

Brf Ängslyckan i Järfälla är en populär förening med 105 lägenheter. Här har de boende faciliteter som bastu, föreningslokal och tvättstuga. Cykelförråd och barnvagnsrum finns i varje port. Besök gärna föreningens hemsida http://angslyckan.bostadsratterna.se/ för mer information.

Läget är perfekt med närhet till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, padelhall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.

Läs mer hos mäklaren
Notar