Sandtäktsvägen 8

Mörtnäs, Värmdö Karta & restider

4 295 000 kr

4 695 000 kr -9%

LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Välkommen till en luftig fyra på första våningen. Här får du två balkonger, ljusinsläpp från tre väderstreck och en social planlösning.

I den här fyran kliver du in i en entréhall med förvaring i skjutdörrsgarderob. De två mindre sovrummen ligger till vänster i hallen och hemmet öppnar sedan upp sig åt två håll, eftersom planlösningen har en trevlig rundgång, som orienterar sig runt badrummet.

Badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten, samt väggskåp för extra förvaring. Det finns dessutom en wc med dusch, som blir extra praktiskt när alla ska iväg samtidigt på morgonen. Längst ner i hallen ligger det största sovrummet, som får ljus från två håll och har utgång till en härlig balkong med kvällssol. Här finns också en rejäl klädkammare med städskåp.

Kök, vardagsrum och matplats har ett öppet samband, med en tydlig rumskänsla och flera möbleringsalternativ. Det går att duka långbord i vardagsrumsdelen när gästerna är många och du har även möjlighet att välja till väggar som förvandlar hemmet till en femma. Rummet har stora fönster i två väderstreck plus ytterligare en balkong med utsikt över vikens gröna omgivningar.

Missa inte vårt erbjudande!
Köp ett hem i Mörtnäsviken så bjuder vi på en skönare flytt när det väl är dags. Kort sagt innebär det att vi tar hand om hela flytten. Erbjudandet gäller fram till 31 augusti!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
108,5 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 996 kr/mån
Pris/m²
39 585 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sandtäktsvägen 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 295 000 kr
Avgift/månad
5 996 kr/mån

Statistik

562
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 593 dagar sedan, den 7 mars 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips