Järla östra skolväg 23

Nacka Forum, Nacka Karta & restider

5 475 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Mycket välplanerad hörnfyra med fönster längst hela södra och västar sidan. Balkong som erbjuder härlig kvällssol i västerläge, två badrum med dusch/badkar, öppen planlösning och härligt ljusinsläpp!

Elverket i Nacka kommer vara beläget i hjärtat av nya Nacka stad. Läget är magiskt, nära både framtida tunnelbana, Saltsjöbanan och bussar. Med buss till Slussen kommer det ta ca 17 minuter och med den framtida tunnelbanan med uppgång vid Nacka Forum planeras en resa till Kungsträdgården (blå linje) att ta ca 10 minuter. Tunnelbanan kommer även att stanna vid Sickla köpkvarter och Sofia på Södermalm. Du kan också cykla till Slussen på 20 minuter eller ta dig in med bil till på 10 minuter.

Det nya området Nacka stad kommer att växa fram norr om Värmdövägen, söder om Nacka Stadshus och den blivande stadsparken som kommer ligga i nära anslutning till Nacka Forum. Elverket i Nacka blir ett av de större av SSM´s projekt, med närmre 400 bostadsrätter. Hur många kompisar har du? I oktober släpper vi den första etappen och säljstartar 164 yteffektiva lägenheter. Majoriteten av lägenheterna är 1-2 rum, men det finns även större lägenheter om 3-5 rum.

Nära staden och naturen, men för bästa kompishänget behöver du inte åka alls. I huset finns gemensamma takterrasser och en grönskande innergård för varma dagar! Efter höstens cykeltur spolar du av cykeln i cykelverkstaden och efter vinterns tur med långfärdskridskor kanske du utnyttjar föreningens spa med bastu och bubbelpool? Det är lätt att leva stort i Elverket.

Kontakta mäklare för att boka din lägenhet!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
91 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 915 kr/mån
Pris/m²
60 165 kr/m²
Byggår
2019
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Järla östra skolväg 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 475 000 kr
Avgift/månad
5 915 kr/mån

Statistik

676
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 25 dagar sedan, den 26 januari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips