Äppelblomsgatan 7

Norra Borstahusen, Landskrona Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Förening
BRF Magasinhusen 3
Om föreningen
Avgift
5 022 kr/mån
Pris/m²
30 281 kr/m²
Nyproduktion 

Optimalt planerad takvåning med härlig utsikt och vindskaraktär - delar av bostaden har snedtak. Lägenheten är fördelad på fyra rum och kök och erbjuder stora takfönster, två franska balkonger samt en stor balkong med vidsträckt vy i bästa söderläge.

Balkongen nås från kök/vardagsrum (halvöppen planlösning). Köket i vinkel kommer från Marbodal med vit lucka Aspekt med rostfria handtag och ett vitvarupaket från Cylinda som består av: Induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, kyl, frys samt diskmaskin och micro.

Från vardagsrumsdelen är balkongdörren och det intilliggande fönstret som går hela vägen ner till golv.

I hallen erbjuds förvaring i form av en skjutdörrsgarderob med inbyggt städskåp. Hallen är luftig och sammanbinder lägenheten fint. Härifrån nås badrummet, lägenhetens förråd och även sovrummen.

Badrummet har klinkergolv av grå kustgranit, blanka vita helkaklade väggar och inredning från Svedbergs. Spegel med ett snyggt sidoljus, tvättställ med kommod med blandare från Tapwell, handdukstork samt dusch med väggar i klarglas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Lägenhetens två mindre sovrum har båda en egen karaktär där det ena får ett härligt takfönster och det andra har en kupa med franska balkongdörrar i söder.

Master bedroom har även detta karaktär genom en takkupa med franska balkongdörrar och erbjuder även god förvarning genom en längsgående skjutdörrsgarderob.

Golvet är genomgående av mattlackad ekparkett i trestav från Kährs, fönsterbänkarna av kalksten och väggarna vitmålade. Innerdörrar och lister följer i samma vita stil.

För den som önskar kommer det att finnas ett fint tillvalsutbud.

Hiss finns i detta bekväma boende. Förråd internt i bostaden.

Föreningens medlemmar disponerar lummiga gårdsytor med grillplats och gemensamma oaser samt har möjlighet till parkering i direkt anslutning till husen.

Här skapas ett kvalitativt boende i gedigna hus av tegel som speglar Landskronas historiska packhus.

Att bo i Borstahusen ger dig många intryck. Här blandas känslan av frihet med doften av salt. Vid vattnet finns flera välrenommerade restauranger. Lika nära finner ni Erikstorps Kungsgård, och golfbana.

Från Borstahusen tar du dig snabbt och smidigt till de andra städerna i Öresundsregionen. Till exempel tar du dig till Helsingborg på ungefär 20 minuter med bil, och runt 30 till Lund och Malmö.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad