Johannesbäcksgatan 99 (Trapphus 3)

Östra Salabacke, Uppsala Karta & restider

4 175 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Lyxig design med unik delvis inglasad planlösning. Denna fyra med stora fönsterpartier och imponerande design allá Manhattan stil som erbjuder härlig fri vy mot Vaksala.

Vill du bo i en unik lägenhet som erbjuder ett boende utöver det vanliga, då är detta lägenheten för dig!

Denna bostad erbjuder härliga sociala ytor med vardagsrum, kök och matplats i öppet samband med en härlig takhöjd. Både vardagsrum, kök och matplats har fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier som löper längs med dennna härliga umgängesdel. Från vardagsrummet nås den stora balkongen som löper längsmed lägenheten och som har ett perfekt söderläge. Lägenhetens generösa entréplan på 100 kvm rymmer även två bra sovrum med förvaring i garderober.

Besök gärna projektets hemsida för mer information och för att se vilka andra lägenheter som finns i projektet, www.knackepilen.se

Hitta hem med lägenhetsväljaren!

På projektetshemsida www.knackepilen.se finner du en lägenhetsväljare som gör det lätt för dig att att hitta rätt lägenhet och läge. Verktyget ger dig en bra överblick var i huset bostaden är placerad.

Välkommen hem!
Läget är troligtvis det bästa och mest unika! Knäckepilen ger dig Östra Sala Backes härligaste läge, mellan den grönskande Knäckepilsparken och en välplanerad inbjudande kvartersgård, med bekvämt avstånd till expansiva Gränbystaden. Här bor du i ett modernt hem med vacker och utmärkande arkitektur!

Byggnaden blir ett vackert arkitektritat hus upp till 8 våningar med bostadsrätter i varierande storlekar, 1 rok till 4 rok, som alla har en unik karaktär och utformning. Lägenheterna har noggrant planerats för att skapa ljusa, tilltalande och bekväma hem. Många av lägenheterna är genomgående med både morgon- och kvällsljus och har tillgång till minst en balkong eller uteplats. På den trevliga gården som delas med grannfastigheterna kommer det att finnas omsorgsfullt planerade ytor för umgänge, odling och lek.

Föreningens egna oas- en fanstastik och imponerande takterass, över trapphus 2, som erbjuder härliga möjliheter till lounge och umgänge, härligt sollägel hela dagen och imponerande vy från detta höga läge.

Knäckepilen byggs av Åke Sundvall, vinnare av flertalet utmärkelser som exempelvis Årets Stockholmsbyggnad 2014, och har ritats av innovativa Belatchew arkitekter.

Inflyttning är beräknat till kvartal 1 -2019

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
100 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 975 kr/mån
Pris/m²
41 750 kr/m²
Byggår
2017-2019
Räkna på boendet
Förening
BRF Knäckepilen
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Johannesbäcksgatan 99 (Trapphus 3) och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 175 000 kr
Avgift/månad
4 975 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Knäckepilen

Antal lägenheter
95
Registreringsår
2015
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

Statistik

2 818
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 165 dagar sedan, den 7 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips