Täljöviksvägen lgh 1.1204

Täljöhalvön, Österåker Karta & restider

3 895 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Ett sällsynt möte mellan skog, äng och hav......
I en sydvästsluttning i ett skogsbryn med vacker utsikt över ängar och vatten planeras ett komfortabelt och modernt boende som utformas för att ta tillvara områdets vackra miljö. Här kommer Brf Ängsviken låta Credentia uppföra tre huskroppar som utformas stilfullt och lågmält med robusta materialval som åldras vackert och håller länge som tegel, betong, glas och mörkt stål. Via stora fönsterpartier och generösa gröna ytor närmast husen vill man återge en känslan att naturen fortsätter långt innanför väggarna. Här erbjuds rymliga balkonger med fantastiska sollägen och fina naturvyer. Lägenheterna på översta våningsplanen har stora fina terrasser. Lägenheterna byggs med en hög grundstandard men det finns också möjlighet till ett varierat utbud av tillval för att skapa just ditt drömboende. Det kommer att finnas varierade planlösningar i storleksordningen 2-4 rum och kök. Parkering finns lättillgängligt och ett förråd finns till varje lägenhet. Planerad inflyttning till vintern 2019/2020.

Denna rymliga gavellägenhet ger dig möjligheter att disponera om planlösningen efter familjens behov. Tre möjliga sovrum alternativt extra stora sociala umgängesytor.
Kök med öppen planlösning mot vardagsrum samt utgång till balkong i markläge i sydväst. Lägenheten erbjuder även två badrum med dusch.

Täljöprojektet bygger på en vision om småstad, trädgårdsstad och villastad i samklang med omgivande landskap. Målet är att skapa ett nytt, attraktivt och hållbart bostadsområde med natur och skärgård runt hörnet. Torg och bryggor planeras för att underlätta spontana sociala aktiviteter. En strandpromenad planeras att anläggas runt halvön så att det enkelt går att ta sig runt hela kuststräckan.
I naturen runt Täljöhalvön gör sig skärgården påmind överallt. Ändå hinner du knappt hoppa på bussen förrän du har tagit dig in till Åkersberga centrum som erbjuder ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Tag Roslagsbanan och du är i Stockholms city på bara en halvtimme. Lägg därtill att Täljöviken ger dig tillgång till hela Stockholms vackra skärgård.

Missa inte tillfället och förverkliga drömmen om ett bekvämt boende ackompanjerat av skogen, skärgården och havets sång!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
100 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 636 kr/mån
Pris/m²
38 950 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Täljöviksvägen lgh 1.1204 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 895 000 kr
Avgift/månad
5 636 kr/mån

Statistik

2 046
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 258 dagar sedan, den 31 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips