Tegvägen 9

Viksjö, Järfälla Karta & restider

3 195 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

I detta nyligen färdigställda hus finner du en väldigt smart planerad och öppen fyra om hela 100 kvm med närhet till det mesta.
Lägenheten som du hittar på tredje våningen i huset är genomgående ljus med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.
Här finner du tre sovrum, ett rymligt vardagsrum med plats för stora sällskap, två helkaklade badrum, fint kök med snygga materialval, stor och härlig balkong i bästa läge samt gott om förvaring.

Viksjö är ett populärt område med närhet till grönområden med vackra promenadstråk, motionsområden och naturreservat. I närområdet finns även Mälarens badstränder och båthamnar. För den aktive erbjuder kommunen en mängd aktiviteter såsom is-, sim- och tennishallar, skidbacke, fotbollsplaner, träningslokaler och Viksjö golfbana med 18 + 9 hål.

I Viksjö finns all tänkbar service med livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Större utbud erbjuds i Jakobsbergs inomhusgalleria med flertalet klädbutiker, caféer, restauranger, bankkontor och biograf. Det tar inte heller lång tid, cirka 5 minuter med bil, att ta sig till Barkarby Handelsplats som är Sveriges största outlet!

I närheten finns även flertalet skolor och förskolor, mer information finns på www.jarfalla.se.

Kommunikationerna är goda med bussar som förbinder till både Barkarbys och Jakobsbergs pendeltågsstation med en resa på drygt 15-20 min till Stockholms Central.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
100 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 135 kr/mån
Pris/m²
31 950 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet
  • Söndag 24 sep kl 13:00-13:45 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
  • Måndag 25 sep kl 17:30-18:00 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tegvägen 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 195 000 kr
Avgift/månad
5 135 kr/mån

Statistik

945
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 7 dagar sedan, den 15 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips