Fjällstigen 10 A

Klockarfjället, Härjedalen Se på karta

3 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Byggår
2017
Förening
BRF Fjällstigen
Om föreningen
Avgift
3 376 kr/mån
Driftkostnad
18 000 kr/år
Pris/m²
29 839 kr/m²

Välkommen upp på klockarfjället till fantastiska brf Fjällstigen och lägenheterna som lever upp till de allra högst ställda förväntningarna. Det timrade hantverket är här konst och materialvalen gör dej lycklig. De kraftiga mörka timmerstockarna är genomgående och var knut är excellent. Taket är genuint torvtak som naturligt smälter in i de omgivande branterna. Insidan av taket är öppet till nocken och vilar på synliga och robusta timmerstockar. Höjden, både inne och ute, speglar atmosfären av vidder som vi älskar med fjällen. Utsikten är magnifik med fjäll och dal och om du så spenderade dit liv här skulle du inte se dig mätt eller tröttna. Köket är välintegrerat med högklassiga vitvaror och i öppen planlösning mot allrummet. Braskamin i husets mitt. På övervåningen finner du två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng samt ett badrum med dusch.
En trappa ned fortsätter studien i elegans på fjällmanér.
Här finns ytterligare två sovrum, ett badrum, tvätt/teknikrum, en rymlig hall och en relax med bastu. Relaxen är klädd i naturschiffer med stänk av guld och wowkänsla.

Husen ligger på bekvämt ski in/outläge och längspår i närheten.

Välkommen hem till en helt ny klassiker, välkommen till Fjällstigen!

Lägenheten på bilderna är Klockarfjällsvägen 211 A, identisk med Fjällstigen 10B. Möblerna ingår inte, men möbelpaket finns att köpa frå Möbelmästarna i Härjedalen. I dag finns två lägenheter kvar att upplåta; Fjällstigen 8A och 10B.

Kontakta mäklaren för med information och för att anmäla dig till visning.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen