Torgny Segerstedts allé 9

Rosendal, Uppsala Karta & restider

4 035 000 kr
LägenhetLägenhet

I gavelläge på våning 3 i huset ligger denna mycket trevliga 5:a med genomgående vackra vitpigmenterade ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och yteffektivitet. Känslan skapas av den öppna planlösningen och de genomtänkta lösningarna. Ett perfekt hem för dig som vill ha utmärkt balans mellan ett funktionellt boende och representativa ytor. Matrialvalen är genomtänkta, påkostade och skapar en bra harmoni.
Lägenheten når du enkelt med hiss, direkt från garaget i källaren om så önskas.

Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring och platsbyggda skjutdörrsgarderober från golv till tak, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot påkostat kök från HTH med vitvaror från Smeg, fyra rejäla sovrum, varav ett med utgång till egen balkong, två badrum med Carraramarmor med golvvärme och badkar/dusch samt tvätt avdelning. Bostaden har två balkonger i varsitt väderstreck, varav en har två utgångar och är på hela 19 kvm!

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppentider.

Att flytta till ett nybyggt hus är att flytta till enkelhet och hållbarhet. I K57 Rosendal har vi dessutom lagt till en komponent: lekfullhet. I husets hjärta ligger den gemensamma Hobby Lobbyn, vilket är precis vad det låter som, en självklar mötesplats för de boende med utrymme för dina specialintressen. Lokalen utrustas med verktyg för att till exempel mecka med cykeln, renovera möbler eller snickra ihop en helt ny favoritsyssla. Här kan du hämta inspiration från grannarna och utbyta idéer. Behöver du en paus kan du kliva ut till den mysiga innergården som binder samman husen. För dig som har gröna fingrar och vill ha en rogivande plats för dina växtprojekt finns här arbetsbord och odlingslådor. I huset finns även flera bekvämligheter som underlättar vardagen: Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
116 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
5 800 kr/mån
Pris/m²
34 784 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Förening
BRF Stadsskogen Kåbo 57:1
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Torgny Segerstedts allé 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 035 000 kr
Avgift/månad
5 800 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Stadsskogen Kåbo 57:1

Antal lägenheter
161
Registreringsår
2015
Status
Äkta förening
Föreningens betyg (2017)

Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

C B A A+ A++
Köp BRF-analys på allabrf.se

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 650
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 113 dagar sedan, den 25 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips