Myntvägen 21A

Sigtuna, Sigtuna Karta & restider

4 495 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Nu säljs det sista huset i Munkholmens strandängar 1. Munkholmens Strandängar är ett vackert naturnära bostadsområde där Hantverksdesign har skapat 30 st småhus mellan 131 och 178 kvm med socialt fokus. Husen finns i tre olika storlekar med väl avvägda planlösningar som alla skapar en fin harmoni.

Invändigt erbjuder husen en varm klassisk stil med genomtänkta materialval och design med moderna linjer. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum omsluts av stora fönsterpartier och är i direkt anslutning till altan och trädgård.
På övervåningen välkomnas du även här av ett otroligt ljus, med tak öppet upp till nock och takfönster som skapar en exklusiv känsla och vacker rymd.

Husen har genomgående golv i ekparkett och vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump på samtliga plan. Köket är av hög kvalité med vitvaror från Miele. Badrum och tvättstuga är helkaklade och har klinker i moderna toner samt inredning från Aspen och vitvaror från Miele. Samtliga hus är försedda med smarta och praktiska kodlås som du kan koppla upp dig mot trådlöst. Utöver goda parkeringsmöjligheter på uppfarten har husen ett garage med fjärrstyrd port i direkt anslutning.

Studiohusen kommer även dom med en harmonisk känsla och hög standard. Med en kvadratsmart planlösning, sovloft, stora fönster och tak öppet upp till nock finner du här är ett speciellt boende. Dessa hus värms upp med en elektrisk golvvärmepanna. En otrolig möjlighet för den familj som behöver ytterligare ett boende för sitt tonårsbarn, ett generationsboende eller ett hemmakontor.

På Munkholmens Strandängar skapas hem med otrolig medveten- och genomtänksamhet, ett fantastiskt boende intill milslånga sädesfält, glittrande vikar med närhet till såväl småstadsidyll som storstad. En bostad för er som uppskattar värme, ljus och finess.

Välkommen till ett hem att trivas i.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
157 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 400 kr/mån
Pris/m²
28 631 kr/m²
Byggår
2016
Räkna på boendet
  • Söndag 27 maj kl 11:00-11:45 Spara
Visningsinformation

Mattias Lindqvist

Magnusson Nyproduktion AB

Telefon: 0708-400049 Kontor: 08 410 538 00

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Myntvägen 21A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 495 000 kr
Avgift/månad
4 400 kr/mån

Statistik

2 182
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 135 dagar sedan, den 9 januari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips