3 995 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Nu säljer vi det sista av de 6 fina gavelhusen i Brf Lycka! Här blir tomten både mot Skogstorpsparken och på husets framsida i det fina söderläget större och du kan gå runt huset. Du har dessutom ett stort fint fönster i husets badrum på övervåningen.

Längs kanten av den grönskande Skogstorpsparken sträcker sig Brf Lycka med sina 18 radhus som ett vackert pärlband med putsade fasader som skiftar i nyanser från ljus till mörkt grå. Inslag av tegel och odlingsbäddar med rustika plåtdetaljer för tankarna till tidlös industridesign samtidigt som framsidans Silverpäronträd ger en mjuk inramning – Här möts du av ett spännande radhus där arkitektur, detaljer och funktion står i fokus.

Läget längs Skogstorpsvägen är ett av Lindbackens bästa – Här bor du i en del av Lindbacken där radhusen blandas med villor och denna del av området börjar nu bli färdigställd. Husens framsidor erbjuder soligt söderläge och utsikt mot de fina villorna. Husens baksidor har fri utsikt mot Skogstorpsparken med stora grönskande ytor vilket ger helt privata och insynsskyddade uteplatser.

När du tar steget in i huset möts du av snygga detaljer och praktiska lösningar. I hallen finns en platsbyggd läderklädd sittbänk. Smarta förvaringslösningar med garderober intill entrén och näst intill osynliga garderober under trappan. I de två badrummen förs tankarna till Art Déco som kallas arvet från det glamourösa 20-talet. Det hexagonformade kaklet i matt vit från Höganäs tillsammans med den runda spegeln med en kant i mässing, takdusch och stilsäker pendellampa ger en lyxig känsla.

Köket bidrar till att ge huset en tydlig karaktär med sina sandfärgade luckor. Det blir en fin kombination med mässingsknoppar och bänkskiva med natursten. Matplatsen är rymlig och här kan du med lätthet bjuda ett stort sällskap på middag. Dubbeldörrar öppnar upp mot den plattlagda uteplatsen som på sommaren kan rymma din egen örtträdgård och utekök.

Platser för umgänge är många i detta hus. Vardagsrummet som är närmare 30 kvm stort har fri parkutsikt och pardörrar ut mot baksidans uteplats och trädgård. Braskamin värmer på kyliga vinterkvällar. Här finns möjlighet att göra ytterligare ett sovrum, ett perfekt gästrum för föräldrar när de kommer för att hälsa på och kanske vakta barnbarnen.

Övervåningen rymmer familjens sovrum. Föräldrarnas sovrum är närmare 15 kvm och takhöjden på 3,80 meter används maximalt till förvaring med garderober från golv till tak. Husets smycke, ett fantastiskt fönster med en höjd på 2,50 meter, ger rummet en unik karaktär. Samma fina takhöjd finns i ett av barnrummen som också är lika genomtänkta med platsbyggd förvaring och där rummen dessutom har platsbyggda skrivbord där man kan njuta av utsikten över park eller villorna på Skogstorpsvägen. Övervåningens allrum binder samman alla rum på ett naturligt sätt och här får barnen en bra plats att leka, titta på en mysig film eller varför inte krypa upp i den skinnklädda fönsternischen med utsikt över Skogstorpsparken och skolgården.

Materialen i huset har valts med omsorg och är genomgående av mycket hög kvalité. Alla väggar är målade i vitt, garderobsfronter är vita förutom i hallen där den beiga nyansen från köket återfinns. Golvet i huset är sober vitborstad enstavsparkett i ek som ger ett lugnt intryck och i hallen återfinns det hexagonformade kaklet från Höganäs.

ARKITEKTEN

Uppdraget att rama in den grönskande Skogstorpsparken i Lindbacken med radhus gick till arkitektbyrån

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
135 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 842 kr/mån
Pris/m²
29 593 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Förening
BRF Lycka
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skogstorpsvägen 24 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 995 000 kr
Avgift/månad
4 842 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Lycka

Registreringsår
2016
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 387
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 12 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips