Herrhagsvägen 9A

Herrhagen, Falun Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 250 000 kr
LägenhetLägenhet

HÄR HAR BJURFORS GLÄDJEN ATT VISA EN ABSOLUT TOPPRENOVERAD TVÅA MED FINT GAVELLÄGE OCH INGLASAD BALKONG, I HERRHAGEN. Detta boende har verkligen högsta wow-faktor! Renoveringarna är professionellt utförda under 2018 och lägenheten har därefter ej tagits i bruk av nuvarande ägare. Köparen får därför glädjen att inviga bostaden som på alla sätt är smakfullt och estetiskt tilltalande. Färgerna är genomgående ljusa och nya fina golv har lagts i samtliga rum. Snygga garderobslösningar med spegeldörrar finns i hall och sovrum. Köket från IKEA är vitt med bänkskiva i betonglook och bistrokakel med falsade kanter är satt ända upp i tak, bakom induktionshäll och fläkt. Vitvaror i rostfritt.

Hallen är ljus och rymlig med goda förvaringsmöjligheter i två olika garderobslösningar. Skjutdörrar i spegelglas skapar rymd och luft. På väggarna sitter, liksom i hela bostaden, ljusgrå tapet och golven i ek-laminat håller hög kvalitet.

Vardagsrummet är trevligt med fönster i två väderstreck och utgång till den inglasade balkongen som ligger vänd mot Slättas bostadsområde. Sovrummet är rymligt och har bra garderob med spegelskjutdörrar.

Badrummet är det enda rum som nuvarande ägare ej renoverat då det redan är i gott skick. Det består i grått kakel och klinker, dusch med glasklara vikväggar, wc samt handfat med fin kommod.

Detta är en riktigt bra lägenhet där den moderna, ljusa och lågmälda stilen dominerar. Här är det bara att flytta in och njuta av ett hem i absoluta toppklass.
Lägenheten hittar ni i början av Herrhagen, med endast 20 minuters promenad till Stora torget. Busskommunikationerna är goda och matbutik, vårdcentral, gym och pizzeria finns i närområdet. Likaså skola och barnomsorg. Fina promenadstråk och rekreationsmöjligheter finns runt Kålgården.

RENOVERINGAR LÄGENHETEN
Bostaden har under 2018/19 fått en genomgripande renovering med nya golv, tapetsering, målning av tak, fönster, snickerier, nya lister, vägguttag, strömbrytare, kök med vitvaror, kommod i badrum, spegelskåp och garderober med skjutdörrar.

FÖRENINGEN OCH FASTIGHETEN
Föreningen består av 8 byggnader med 281 lägenheter, 4 lokaler, 144 garage och 151 p-platser. Fastigheterna har renoverats enligt följande. 2017 Asfaltering. 2016 Asfaltering, motorvärmare, balkonger våning 8, armaturer i källare och garage. Ventilation och värmeprojekt i låg och höghus. 2015 Taksäkerhet, parkeringar och stolpbelysning. 2013 Installation av elmätare. 2008 Installation av Falustadsnät. 2004 Balkonger. 2003 Isolering av vindar och fönsterbyte. 2002 Stambyte. Fjärrvärme 1995.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
65,5 m²
Avgift/månad
3 666 kr/mån
Pris/m²
19 084 kr/m²
Byggår
1969
Räkna på boendet
Förening
Riksbyggen BRF Falunhus nr 11
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Herrhagsvägen 9A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 250 000 kr
Avgift/månad
3 666 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om Riksbyggen BRF Falunhus nr 11

Antal lägenheter
281
Registreringsår
1966
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 563
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 12 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips