Växthusbacken 3

Uttringe, Salem Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 950 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Välkommen till detta New England hus i trivsamma Uttringe. Här bor du granne med grönskande omgivningar i ditt helt nya och lättskötta parhus i två plan. 6 rok med 4-5 sovrum. Uttringe är ett lugnt och barnvänligt område där nya bostäder vävs samman i naturskön idyll, med gångavstånd till Uttringesjö med bad och skridskoåkning beroende på årstid . Likväl bjuder området på närhet till all nödvändig service samt goda kommunikationer till Rönninge centrum och storstadens puls.

Bostadens planlösning är modern och nedre plan karaktäriseras av de öppna och luftiga ytorna som ger gott om rymd för socialt umgänge. Denna känsla förstärks ytterligare av det välutrustade kökets praktiska köksö med bardisk och de stora fönsterpartierna med vy ut mot altanen och trädgården. På nedre plan finns även ett badrum med dusch och ett utrymme för klädvård med torktumlare och tvättmaskin.
På det övre bostadsplanet finns fyra bra sovrum samt ett rymligt badrum. Arkitekten har valt att ge köket flera spännande detaljer som skapar en elegant men ändå modern känsla. Köket utrustas med induktionshäll och integrerad diskmaskin. Badrummen är helkaklade med hög standard som duschhörna i glas, tvättmaskin och torktumlare.

Parhusen kommer att präglas av New England stil med hållbara materialval där klimatsmarta och miljövänliga lösningar står i fokus.
Brf Heliodal kommer att omfattas av 5 st Parhus samt 9 st Attefallshus totalt 19 bostäder. Byggstart är planerad till hösten 2018. Första inflyttning sommaren 2019.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
133 m²
Tomtarea
1,1 ha tomt
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
5 153 kr/mån
Pris/m²
29 699 kr/m²
Driftkostnad
12 000 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Växthusbacken 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 950 000 kr
Avgift/månad
5 153 kr/mån
Driftkostnad
12 000 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 161
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 57 dagar sedan, den 22 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips