Centrumgatan 4

Kvisslebyhuset, Sundsvall Karta & restider

Pris saknas
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Öppna planlösningar som ger rymd och ytor för umgänge är utmärkande för lägenheterna i Kvisslebyhuset. En rumslighet präglad av naturmaterial som trä, sten och glas bidrar till hemtrevnad och ett tidlöst uttryck med modernt inslag. Låt dig inspireras av olika lägenheter och planlösningar. Här finner du din framtida bostad. Lägenheternas genomtänkta design och materialval bidrar till funktionella bostäder där vardagen flyter på och där lediga stunder välkomnar till umgänge med rum för många. Här är det lätt att trivas. 
 Välj mellan lägenheter i olika storlek och utförande samt på vilket våningsplan du helst önskar bo. På enskilda terrasser mot innergården har varje bostadsrättsinnehavare möjlighet till egna odlingar året runt i ett mikroklimat optimerat för växternas trivsel. De exteriöra inglasade balkongerna öppnar upp för sköna stunder i solen och ger en skyddad uteplats under regn och rusk. Totalt 48 lägenheter fördelat på 43 st 3 rum och kök och 5 st 2 rum och kök.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Avgift/månad
fr. 4 050 kr/mån
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Centrumgatan 4 och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
0 kr/mån

Statistik

1 546
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 358 dagar sedan, den 25 november 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips