Dammkölsringen 25

Dammkölen, Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

9 950 000 kr

10 950 000 kr -9 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
206 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 107 m²
Balkong
Ja
Byggår
2013

Modernt parhus som ger dig gott om utrymme samt möjlighet för både uthyrning och eget bruk. Varför inte låta vännerna eller släkten bo i ena lägenheten och nyttja andra lägenheten själv?
Beläget i östra delen av Dammkölsringen ligger detta parhus så gott som ostört i vackert och naturskönt område med myren som fond från kök, vardagsrum, allrum, loft och altan.

Ytorna på varje plan är väl tilltagna där vänner och familj kan umgås. De båda lägenheterna har lite olika karaktär och planlösning men fyller precis samma funktion vad gäller plats för umgänge men också avskildhet om så önskas. Här finns gott om bäddar, med sängplatser för 10-12 personer i respektive lägenhet behöver man inte trängas.

På entréplanen finns vardagsrum och kök i öppen planlösning som tillsammans blir de respektive lägenheternas mittpunkt. I vänstra lägenheten har du i anslutning till hallen ett sovrum samt ett badrum. I lägenheten till höger är hallen större med badrum direkt vid entrén. Ytterligare ett sovrum finns på lägenheternas entréplan + uppe på de båda loften.
Lägenheternas bottenplan rymmer två sovrum, allrum, ett större badrum med relaxdel, bastu samt tvättmaskin. Från allrummet i vänstra lägenheten har du en riktig entrédörr och en praktisk vrå för att hänga skoter- eller skidkläder. Högra lägenheten har en altandörr ut från allrummet på bottenplan.

Bara några hundra meter från huset kommer du ut på anslutningsspåren som går till Gubbmyrens längdskidspår. Du har också skoterleder, vandrings- och cykelleder precis i anslutning till området. Med knappt 2 kilometer till Lindvallen är du mitt i äventyret, skidåkningen och nöjeslivet . Vill du inte gå eller ta bilen hoppar du på SkiStars skid- och badbuss som passerar i området och tar dig till SkiStars anläggningar här i Sälen.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oskar Flyrén för visning och mer information!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sälen

Kontakta mäklaren

Oskar Flyrén

SkandiaMäklarna Sälen
Mäklare Oskar Flyrén, SkandiaMäklarna Sälen
076-8337700