Brändvägen 32

Orrliden, Sälen, Malung Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
12 rum
Boarea
172 m²
Tomtarea
1 329 m²
Byggår
2002
Driftkostnad
99 985 kr/år

Parhus i souterräng med ett högt läge och utsikt mot Tandådalen och Hundfjället. Stor gäststuga med källarvåning gör detta objekt perfekt för den som vill hyra ut eller till den större familjen. Fastigheten innehåller tre stycken lägenheter om totalt 21 sängplatser. I huvudbyggnaden finns två lägenheter fördelat på totalt 8 rum varav 6 stycken sovrum. Vardagsrum, kök, badrum, separat WC och tre stycken sovrum i vardera lägenhet. C-lägenheten (gäststugan) fördelas på 4 rum varav 2 sovrum, två stycken vardagsrum, kök, separat toalett och badrum med bastu.

Orrliden är ett av Sälens större bostadsområden med tillgång till längdskidspår och buss som med flera dagliga turer går till Tandådalens/ Hundfjällets liftar och service.

Tandådalen består av två delar, den lugnare östra sidan med breda carvingbackar och Snow Park samt området runt Tandådalstorget med mer utmanande skidåkning. Från Tandådalens skidområde går transportliftar till Hundfjället. I Tandådalen finns även Poolarium med pool, bubbelpool, bastu och café.

I Hundfjället trivs familjer med mindre barn tack vare många backar i flera väderstreck och av varierad svårighetsgrad. Här finns också äventyrsområdet Trollskogen och det stora nybörjarområdet Trollbäckstorget. För de minsta barnen finns barnpassning och barnvagnspassning. I Hundfjället finns även Poolarium med pool, bubbelpool, bastu och café.
Väldigt goda uthyrningsmöjligheter!
Kontakta Mäklare för visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sälen