Adelsö ringväg 19-21 Misteln 3

Adelsö, Ekerö kommun Se på karta

1 990 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Adelsön
Om föreningen
Avgift
3 704 kr/mån
Driftkostnad
9 360 kr/år

Fritidsboende på Adelsö. Fantastisk miljö vid Mälarens strandkant omgiven av fina grönområden så är detta tillfället för dig. Nyligen renoverat med öppen planlösning och öppenspis med insats, köks-del samt wc/duschrum. (Unik med att vara den enda i föreningen med en riktig öppenspis) Altandäck med plats för möblemang som vetter mot den gemensamma trädgården av området. Här bor du granne med Mälaren i en idylliskt miljö, endast 10 minuters promenadavstånd från Adelsö färjeläge.
Ägandeformen är bostadsrätt med ändamålet fritidsboende. Bostadsrättsföreningen Adelsön upplåter bostäder för fritidsboende vilket gör att man har möjlighet att hyra ut sin lägenhet när man själv inte nyttjar den och på så sätt få intäkter vilket ger fördelaktiga boendekostnader. Föreningen måste givetvis godkänna uthyrningen och tar en avgift för detta. Tyvärr kan man inte skriva sig på adressen.
Gångavstånd till en mycket trevlig lanthandel som är öppet året runt med ett bra utbud. Busshållplats precis utanför området som tar dig via Ekerö Centrum där man kan ta sig vidare mot Brommaplan och city.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö

Kontakta mäklaren

Fredrik Drougge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
Mäklare Fredrik Drougge, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
0705601970