Stationsterrassen 10

Laholm, Båstad Se på karta

550 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
20 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3
Byggår
1930
Förening
BRF Vänner i Båstad
Om föreningen
Energiklass
G
Avgift
1 698 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år

Unik möjlighet att köpa ett mysigt fritidsboende nära havet med gott om förvaring och stor balkong. Samtidigt har du möjlighet att tjäna pengar på den när du inte är på plats. Mer lättskött än såhär blir det inte! Man kan också köpa som företag.

Bostadsrätten är del av ett hotell och här finns det personal på plats i reception och restaurang som tar hand om all uthyrning av hotellet och din bostadsrätt när du inte själv är där.

Av den hyra (exklusive moms) som bolaget uppbär från respektive hyresgäst som avser logihyra är du som ägare berättigad till 50% på den del av hyran som är logi. Dessutom är det låg avgift vilket gör att du får mer pengar över till annat. Detta är perfekt för dig som vill ha en lättskött semesterbostad med närhet till strand och hav samt trevliga event som ex tennisveckan och seglarveckan i Båstad. Här på Stationsterassen har du nära till centrum men du kan ändå njuta av lugnet då du inte befinner dig "mitt i smeten". Då det är endast ca 500 m till havet så tar du dig enkelt dit, ca 2 minuter med cykel, ca 6 min promenad. De flesta möbler och interiör ingår.

Under 2019 uppgick intäkterna för bostadsrätten till 41.767 kr innan betald avgift till föreningen.

Under 2018 uppgick intäkterna för bostadsrätten till 47.395 kr innan betald avgift till föreningen.

BÅSTAD
Här har du ett fritidsboende i populära semesterorten Båstad. Hit kommer många turister under året och man beräknar att man har omkring 300 000 gästnätter/år (kommersiella boenden räknat). Endast under juli månad räknar man att man har ca 72 000 gästnätter och då är det både tennisveckan och seglarveckan som lockar men även närheten till vacker natur, fina golfbanor samt cykel- och vandringsleder. Här finns aktiviteter för både stora och små året runt. För mer information om Båstads fantastiska utbud på aktiviteter se länken "Turistguide Båstad 2019" i annonsen.

ERSÄTTNING OCH EGET NYTTJANDE
Överlåtelsen är villkorad av att köparen också ingår ett Uthyrningsavtal med pensionat Enehall, som kommer att hantera samtliga bokningar, nyckelutlämningar, städning etc. Här erhåller du en procentuell ersättning på 50% av logi-intäkten på rummet. Kontakta mäklaren för mer information.

---

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, förening, ekonomisk plan, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Läs mer hos mäklaren
CHRISTANDER Fastighetsförmedling