Strömmadalsvägen 5

Strömma, Värmdö Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
42 m²
Tomtarea
2 923 m²
Byggår
1949
Driftkostnad
15 785 kr/år
Antal besök
3 152
Dagar på Hemnet
6

Flexibelt tillträde med möjighet att tillträda redan till Midsommar för den som önskar.

Tillfälle att förvärva ett charmigt och välvårdat fritidshus i populära Strömma med nära till både badsjö och Strömma Kanal. Här bor ni mitt bland lummig grönska och härlig skärgårdsnatur, och med morgonrocksavstånd till populära Kroksjön som är områdets omtyckta badsjö. Huset är idag uppdelat i två större rum, det ena med hall, kök, dusch och toalett, och det andra med vardagsrum och sovalkov. I köket finns en välbevarad vedspis och i vardagsrummet en mysig braskasett. Bredvid huset finns en gäststuga som även kan nyttjas som förråd. Mellan de båda byggnaderna sträcker sig altanen där solen följer med från morgon till kväll, och härifrån får ni en härlig vy över landskapet samt de fina syrénerna och kaprifolen som ligger precis vid altanen. På tomten finner ni även äppelträd, blåbärsris, lingon och kantareller.

Som fastighetsägare i Strömma har ni möjlighet till båtplats vid båtklubbens bryggor intill Strömma Kanal, som är ett logistiskt bra utgångsläge för att ta sig vidare ut i skärgården. På denna fastighet finns även möjligheter för er som önskar utveckla fastigheten och bygga nytt. Tomten som är nära 3 000 kvm är svagt sluttande ner mot Strömmadalsvägen och lämpar sig väl för nybyggnation. Strömma har nyligen detaljplanerats vilket har medfört en generös byggrätt och utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp. Anslutningen till V/A beräknas ske efter sommaren och bekostas av en köpare. Anslutningspunkt finns vid tomtgräns.

I Strömma bor ni nära Fågelbro Golf & Country Club som har en aktivitet för alla. Här finns allt från golf till ridning, tennis, padel, gym, spa och mer. Längs Stavsnäsvägen går allmänna färdmedel med täta avgångar vidare in till Gustavsberg och Slussen vilket gjort området populärt både bland fritidsboende och permanentboende.

Kontakta mäklaren för mer information. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Visningstider

 • 28
  maj
  Idag
  Förhandsvisning. Kontakta mäklaren för en tid.
 • 31
  maj
  Sön 31 maj kl. 11:45–12:30
  Öppen visning. Anmäl er gärna - Välkommen!
 • 1
  jun
  Mån 1 jun kl. 18:00–18:30
  Öppen visning. Anmäl er gärna - Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.