Edsätra 161

Fagerviken, Tierps kommun Se på karta

550 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
25 m²
Tomtarea
4 334 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1965
Driftkostnad
9 001 kr/år

Välkommen till en liten idyll inte långt från havet.

Må gott i denna mysiga stuga på 40 kvm i byn Edsätra med ett lugnt och naturskönt läge strax utanför det genuina fiskeläget Fagerviken. Njut av fågelkvitter och skogen som närmsta granne och upplev naturen på nära håll. Naturstig finns invid husknuten med promenadavstånd till badplats.
Den härliga tomten erbjuder vacker natur, generösa gräsytor och fångar upp dagens bästa soltimmar. Här finner man många favoritställen att sätta ut sina utemöbler på och gott om plats finns för bollspel, lek eller kanske grilla, det är bara fantasin som sätter stopp.
Stugan erbjuder ett stort ljust allrum, en bra köksdel med fönster, ett sovrum och ett badrum med wc, dusch och mulltoa. Utöver detta kan du njuta i ett inglasat uterum längs husets framsida.
Här finns även en gäststuga, perfekt för övernattande gäster, en förrådsbod att förvara allehanda trädgårdsredskap och ett utedass samt plats för flera bilar.

Fastigheten ligger på Hållnäshalvön i norra uppland. Här möter äng och hav vildmark och natur i fem mil orörd kust, fiskelägen, orkidéängar och djupa skogar. Fagerviken är beläget vid en skyddad vik av Lövstabukten på Hållnäshalvöns västra sida. Hamnen är numera privatägd med gästhamn som drivs av en av byns yrkesfiskare. Här finns fiskbutik med försäljning av rökt, inlagd och gravad fisk samt servering och catering av fisk och skaldjur. Med vacker utsikt över havet och den välsmakande fisken har Calles Fisk blivit ett populärt utflyktsmål.

Ett snabbt tillträde är möjligt så du kan kanske hinner känna ditt eget gräs under fötterna redan innan vintern! Varmt välkommen till ett riktigt härligt ställe!

Fastigheten är inte besiktad då det är ett fritidshus.
Denna fastighet säljs med en friskrivningsklausul.

.

Läs mer hos mäklaren
BoMäklarna

Kontakta mäklaren

Anette Hedenskog

BoMäklarna
Mäklare Anette Hedenskog, BoMäklarna
0708749183