Lofsdalsvägen 105F

Härjedalens kommun Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
1 105 m²
Driftkostnad
35 970 kr/år

Attraktivt läge nära Lofssjön med verandadäck i söderläge, fristående gäststuga och bastu samt vindskydd med vacker utsikt mot fjäll och sjö. Längs Lofsdalsvägen bor man med närhet till aktiviteter året om och framförallt med uppskattad närhet till Lofssjön. Vintertid är det bara att starta skotern eller ta på sig längdskidorna för att bege sig ut och på bara några minuter med bil når man Lofsdalens fjällanläggning med skidbackar för hela familjen. Sommartid kan man bland annat cykla, fiska och vandra -allt direkt från boendet! Till Lofsdalens trivsamma bykärna kan man enkelt promenera.

Fastigheten, på ca 1 100 kvm, är en relativt plan naturtomt med stor parkering och lättillgänglig gårdsplan. Här finns boningshus med hall, badrum, ett sovrum, kök och matplats samt en mysig storstuga med fönster och balkongdörr mot söder och den vackra vyn över Lofssjön och Sömlingshågna. Från huset leder ett trädäck vidare till bastubyggnaden intill. Här finns både ett praktiskt förråd med torkskåp samt en bastu. Ett extra plus är den vedeldade badtunnan vid altanen där man kan njuta av både fjällvyer, vackra solnedgångar eller kanske en stjärnklar himmel.

Tvärs över gården är en förrådslänga med container, ett öppet förråd samt en gäststuga. Gäststugan har två rum som ger plats för flera extra bäddar. Mot sjösidan ligger dessutom ett vindskydd för avkopplande dagar i solen där man kan samla familjen och grilla eller bara njuta av utsikten.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518