Rödviken 138

Höga Kusten, Kramfors kommun Se på karta

2 200 000 kr

2 700 000 kr -19 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
35 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
2 686 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
8 333 kr/år

Med fantastisk utsikt över Ullångersfjärden ligger detta fritidsboende. Här kan du sitta på den inglasade altanen och blicka ut över havet, mitt i världsarvet Höga Kusten och bara njuta av livet.
Fritidshuset erbjuder allrum med kamin och ett fullt utrustat kök. På tomten finns utöver huvudbyggnaden förrådsutrymmen.
Det finns möjlighet att förvärva fastigheterna Röksta 7:3 & 7:5 i samma affär. Dessa angränsar till varandra och bildar en idyllisk plats som omfattar hela udden i Ullångersfjärden.

I Rödviken bor du mitt det växande Höga Kusten. Närhet till bland annat Skuleberget, Norrfällsviken och Ulvön gör att det passar både för avkoppling och aktiviteter.

Höga kusten har världens största landhöjning, ca 8 mm/år. Sedan den senaste istiden har en landhöjning på nästan 300 meter gjort landskapet säreget med bland annat höga klippor. Området har varit bebott i minst 7 000 år.

Högsvedjeberget med sina 350 möh vid Entré Väst i Skuleskogens nationalpark är det högsta berget öster om E4:an i Höga kusten. Nätra fjällskog är med sina 435 möh med havsutsikt det högsta berget i Höga kusten. Området Skuleskogen och Nätrafjällskog är en av Sveriges snörikaste platser utanför fjällen. Höga kusten blev ett världsarv år 2000. 2006 utvidgades detta världsarv med Kvarkens skärgård på den finländska kusten i Österbotten och världsarvsområdet heter numera Höga kusten/Kvarkens skärgård.
Under de senaste åren har Höga kusten tillsammans med Gotland blivit ett av Sveriges snabbast växande besöksmål. Skuleberget, Skuleskogens nationalpark, Högbonden, Ulvöarna och Trysunda utgör populära attraktioner. Vandring lockar också besökare till platsen.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Torbjörn Sverker

SverkerMäklare
Mäklare Torbjörn Sverker, SverkerMäklare
070-633 99 79