Lulnäsvägen 372

Kallax / Lulnäset, Luleå kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
25 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
1434 m²
Driftkostnad
6 005 kr/år

Sommarstuga med lugnt, fridfullt läge på Lulnäsudden. Enkelt, mysigt sommarställe, närhet till stan och ca 100-150 m till sandstrand!

Lättskött naturtomt som inte behöver skötas om i någon större utsträckning, lingonriset lyser rött nu på hösten. Fint läge ca 100 - 150 m ner till Lulnäsudden och den fina sandstranden vid Kallaxfjärden. Stugorna är enkla och har inte genomgått någon större modernisering, förutom att el är indraget och så lyxen av kommunalt vatten som Lulnäset numera har tillgång till, avgift ingår i samfällighet och förbrukning betalas enligt kommunal taxa per m³.
Flera stugor på tomten varav huvudstugan består av två enkla stugor, ca 15 och 25 m² i storlek, sammankopplade med trädäckad altan och skärmvägg för vind- och insynsskydd. Ursprungsstugan från 60-talet behöver rustas upp alternativt att ansöka om att sätta upp en ersättningsbyggnad. Den andra stugan är i normalt skick och är inredd som ett allrum.

Tre övriga små byggnader på tomten med olika funktioner som ligger intill varandra i fil på tomtens ytterkant och den första är en mysig, timrad sovstuga med två små sovrum, nära inpå varandra men ändå med lite avskildhet. Nästa byggnad är ett s.k. servicehus med duschkabin och torrdass, genomströmningsvärmare för varmvatten i duschen och enkelt avlopp ut till stenkista. Tredje byggnaden är ett vanligt förråd för redskap mm.
Kommunalt vatten (sommarbruk idag) samt bredband draget till stugknuten.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Luleå

Kontakta mäklaren

Lis-Marie Pettersson

Mäklarhuset Luleå
Mäklare Lis-Marie Pettersson, Mäklarhuset Luleå
0706602600
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas