Gärdsmygvägen 1

Nyköping, Nyköpings kommun Se på karta

1 550 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Tomtarea
1 175 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1967
Driftkostnad
27 196 kr/år

Välkommen till ett av Utterviks mysiga fritidshus. Här finns arbetskök, vardagsrum, duschrum, sovrum och öppen spis som värmer och ger myskänsla. Den stora altanen utanför huset inbjuder till sköna stunder i solen. Det finns även ute uteplats med trall på tomten. Gäststuga med altan. På baksidan av gäststugan finns även ett förråd/verkstad.

Uttervik ligger mellan Nyköping och Nävekvarn i Södermanland, Bråvikens utlopp i Östersjön. Området är lättillgängligt från Nyköping och Stockholmsområdet, då det är ca 1 timmes bilfärd till södra Stockholm. En bilutflykt/cykelfärd bort ligger Simonberget i Koppartorp och sommaridyllen Nävekvarn där café, mataffär, Nävsjön mm finns. Ca 3 mil till Kolmårdens djurpark och 15 km till Nyköpings golfklubb med 2 st 18-hålsbanor i toppklass.

Det som kännetecknar området är närheten till havet, detta utnyttjas till fullo genom samfällighetens egna sandstrand och båthamn (ca 15 minuter att gå), eller så tar man kanske cykeln ner. Här bjuds på ett väl utvecklat friluftsliv med båt-, fiske-, boule- och tennisklubb samt fotbollsplaner. Det finns slingrande skogsvägar och stigar, som leder till intressanta historiska fornminnen och fina marker där det finns gott om svamp och bär. Två olika glassbilar kommer till Uttervik regelbundet. Det anordnas midsommarfirande och ibland gruppträning. Läs mer om föreningen på hemsidan: http://uttervik.se

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Maria Kåbring

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Maria  Kåbring, Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
+46730239665

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.