Myrö 932

Örebro Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
11 769 kr/år
Antal besök
10 684
Dagar på Hemnet
28

Välkommen till ett idylliskt sommarparadis på Ö i Hjälmaren med ogenerat och rofyllt läge. Här kan du njuta av sommaren på egen brygga med en fantastisk sjöutsikt ut över Hemfjärden från alla rum och lägen på ön, starka färger under hösten, isen under vintern och lövsprickning samt ljudet av fågellivet under våren. Boende i mysigt mindre fritidshus om totalt 45 kvm samt inredningsbar vind. Huset har en härlig glasveranda och inglasat uterum, båda med sjöutsikt. Bergslagskammin och vedeldad köksspis för värme och mys. Boende på 2 r o k beståendes av kök med gasolspis och vedspis, storstuga med matplats och ljust och fint sovrum som har våningssäng samt enkelsäng. Friggebod som idag används till förvaring med trädäck och utedusch. Till fastigheten finns en egen båtplats vid Myrö där man har ca 5 min med båt ut till ön eller under vintertid en kort promenad eller spark på isen. Här kan du njuta av alla årstider i lugn och ro endast ca 15 min från Örebro. Ca 2 timmar till Huvudstaden.

Energisnålt boende med solpanel och 12v elsystem för belysning och kylskåp. Den effektiva Bergslagskaminen värmer snabbt upp huset.
Större delen av inventarier och båt från Högarodd ingår i köpet.

Varmt välkommen på visning! Bokas och vi åker ut med mindre plasteka till ön. Max 2 personer och resan tar ca 4-5 min från hamnen.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Örebro