Rölö 4 Kolsva

Skinnskattebergs kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
2 256 m²
Driftkostnad
1 109 kr/år

Torpstuga på östra sidan av Rölösjön Kolsva.Lugnt avskilt läge. Fastigheten har elanslutning. Stugan är idylliskt belägen på en liten höjd i skogsbrynet med vacker utsikt över ängar, hagar och glittrande sjö.
Här kopplar man av och njuter av stillheten.
Tomten är stor och varierad med uppvuxen naturträdgård och har rikligt med varierande arter av buskar och träd inpå knuten men samtidigt med fri och öppen utsikt.

Här finns plats att ställa sittmöbler i flera väderstreck. Den högt belägna verandan är solbelyst långt in på kvällen medan man på den plattbelagda ytan åt sydost kan inta frukosten i morgonsol.
Den charmiga grillplatsen är placerad i skuggan av de lummiga träden medan gräsytan intill är lämplig för krocket eller solsängar.

Det är nära till ett dopp eller en fisketur då sjön ligger ca 120 m bort och där finns tillgång till delad brygga och båtplats. Skogarna intill erbjuder fina svamp- och bärmarker.

Hit kommer du på under två timmar från Stockholms innerstad. Närmaste tågstation ligger i Köping, 25 min bort. Livsmedelsbutik, bensinstation, restauranger mm nås på 12 min i den mindre orten Kolsva.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Köping

Kontakta mäklaren

Kjell Andersson

Fastighetsbyrån Köping
Mäklare Kjell Andersson, Fastighetsbyrån Köping
070-5429963
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas