Brf.Tandådalens Fjällhotell Vecka 29 Lgh 254

Tandådalen - Hundfjället, Malung-Sälens kommun Se på karta

30 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
2 rum
Boarea
34 m²

Brf. Tandådalens Fjällhotell i SÄLEN. Vecka 29 Lgh 254. . Lägenheten är ljus och fräsch, fullt utrustad för självhushåll. Pool+sauna ingår. Det är gångavstånd till, livsmedelsbutik. Närhet till restauranger och andra nöjen.
ALLRUM med Köksavdelning, 1 bäddsoffa, TV. Köksavdelningen innehåller 2 kokplattor, kombiugn med både varmluft och micro, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare.
SOVRUM
Sovalkov 1 =1 våningssäng, 1 enkelsäng.
BADRUM
Badrum med dusch/wc.
ÖVRIGT
Lägenheten ligger i Tandådalens Fjällhotell, 1 sovalkov, 3+1 bäddar. Allrum med köksavdelning. 1 bäddsoffa. Övrigt finns kabel/TV, torkskåp, skidförråd.
Andelsägarna har gratis tillgång till poolen och sauna under sina veckor. För att komma in till poolen använder andelsägarna sina nyckelkort som vi har programmerat med tillgång till poolen och bastun. Poolen och bastun ligger i anslutning till varandra i källaren av Fjällhotellet.
Angående parkeringsplats, så får alla som bor på Fjällhotellet en tillförordnad parkeringsplats. P-plats numret står på kuvertet med nycklarna. Det finns tyvärr inte tillgång till motorvärmare.
Bäddsofforna är tänkt för en person.
Husdjur får är tillåtet i alla lägenheter utom 271 och 371.

Rökning förbjuden.
VÅRT BÄSTA TURTIPS
Tandådalens Fjällkyrka kanske Sveriges vackraste kyrka, ordnar fjällvandring olika svårigheter, guidade turer ingen kostnad.
Vi får inte nog att berätta att flera av Sälens mest populära vandringsleder utgår från just Högfjället! Det gör att vi känner oss rika. Sätt på dig skorna och ge dig ut direkt från hotellet. Att gå den 9 km långa "Östfjällsturen" är vår absoluta favorit. Den passar hela familjen, är vacker & har fina platser att vila benen på.

Läs mer hos mäklaren
NETHEM

Kontakta mäklaren

Jorma Kerki

NETHEM
Mäklare Jorma Kerki, NETHEM
019-122 122