Brf.Tandådalens Fjällhotell. V17. Lgh 333

Tandådalen - Hundfjället, Malung-Sälens kommun Se på karta

40 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Andelsboende
Boarea
34 m²

Brf.Tandådalens Fjällhotell i SÄLEN. Belägen på bästa ski-in/ski-out läge. Alla fönster i lägenheten är mot backen så det är ett perfekt läge. Lägenheten är ljus och fräsch, fullt utrustad för självhushåll. Poolen+sauna ingår. Det är gångavstånd till Skistarshop, livsmedelsbutik.. Närhet till restauranger och andra nöjen.
ALLRUM med Köksavdelning, 1 bäddsoffa,TV. Köksavdelningen innehåller 2 kokplattor, kombiugn med både varmluft och micro, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare.
SOVRUM
Sovalkov 1 =1 våningssäng, 1 enkelsäng.
BADRUM
Badrum med dusch/wc.
ÖVRIGT
Lägenheten ligger i Tandådalens Fjällhotell, lägenhet 333, 34 kvm, 1 sovalkov, 3+1 bäddar. Allrum med köksavdelning. 1 bäddsoffa. Övrigt finns kabel/TV, torkskåp, skidförråd.
Skidförråd. Andelsägarna har gratis tillgång till poolen och sauna under sina veckor. För att komma in till poolen använder andelsägarna sina nyckelkort som vi har programmerat med tillgång till poolen och bastun. Poolen och bastun ligger i anslutning till varandra i källaren av Fjällhotellet.
Angående parkeringsplats, så får alla som bor på Fjällhotellet en tillförordnad parkeringsplats. P-plats numret står på kuvertet med nycklarna i. Det finns tyvärr inte tillgång till motorvärmare.
Bäddsofforna är tänkt för en person.
Husdjur får är tillåtet i alla lägenheter utom 271 och 371.
Receptionens öppettider är:
Måndag – fredag: 8.30 – 18.15
Lördag – Söndag: 8.30 – 19.00

Sanna och Emelie
Tandådalens reception
Tel: +46 (0)280 84122
[email protected]

Rökning förbjuden.
Närmaste liftanläggning är Tandådalen/Hundfjället, till lift/backe ca 75 meter ski-in/ski-out läge.

Läs mer hos mäklaren
NETHEM

Kontakta mäklaren

Jorma Kerki

NETHEM
Mäklare Jorma Kerki, NETHEM
019-122 122