Vallsjöbäck 21

Bodafors, Nässjö Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Tomtarea
500 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
5 150 kr/år
Arrende
11 900 kr/år

Här välkomnas du till ett charmigt och välplanerat fritidshus om 65 kvadratmeter. Detta hus i en plan lämnar inget övrigt att önska. Huset har fint ljusinsläpp, fönster i flera väderstreck och öppen spis.

Här hittar du ett rymligt, socialt och välplanerat vardagsrum med vackert ljusinsläpp, stora, lättmöblerade ytor och vacker utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp. Huset har två sovrum och ett funktionellt men lite äldre kök med ljusa väggar och plastmatta. Utöver det finns här ett badrum med toalett, dusch och handfat samt varmvattenberedare.

Huset är beläget på en härlig strandtomt med egen brygga med båtplats. Altanen, som har sol hela eftermiddagen, kvällen, kan möbleras med loungesoffa eller matplats. På tomten finns även en trevlig gäststuga med plats för två bäddar. 

Detta är för Dig som vill förverkliga sommarstugedrömmen.
I Vallsjöbäck bor du nära bland annat badplats, båtplats och vackra skogspartier. 5 meter från huset ligger ljuvliga Vallsjön och du tar dig enkelt till Dansbana och badplatsen i Vallsjöbaden (cirka tio minuter) samt närhet till både Nässjö Golfklubb (25 minuter) och Vetlanda Golfklubb (20 minuter). Därtill endast 10 minuter till Sandsjöbaden och Sandsjö Värdshus.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö