Ekedals byväg 57

Ekedal/Ådran, Huddinge Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
25 m²
Tomtarea
429 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
11 800 kr/år
Antal besök
731
Dagar på Hemnet
3

Ett fantastiskt sommarboende är till salu i populära Ekedal På en hörntomt mot ängarna har ägaren omsorgsfullt underhållit huset.

Allrummet har en takhöjd upp till nock med stora fönsterpartier ut mot terrassen och trädgården. Via en stege når du loftet och här finns plats för två bäddar för den som önskar ytterligare sovplatser. Köket har allt du behöver och har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Ytterligare ett sovrum finns med platsbyggd våningssäng. Vidbyggt duschrum med en nyinstallerad förbrännings toa och handfat. Intill duschrummet finns ett extra sovrum som även det nås från trädgården. I försäljningen ingår allt lösöre såsom möbler, porslin och trädgårdsredskap.
Sommarvatten mellan 1 maj - 30 september. Gemensamt sanitetshus och föreningshus finns i området. Närhet till både buss och badsjö i Ådran. Ådran är ett fantastiskt område för dig som uppskattar skog och natur, men ändå vill ha närhet till buss och bekvämligheter. Möjlighet finns att tillträda huset omgående för den som önskar. Välkomna.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Huddinge

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 17
    jun
    Tor 17 jun kl. 19:10–19:40
    Vänligen boka in er via Mäklarhusets hemsida alternativt ring Titti Niesen 0708714131 Önskas någon annan tid eller dag kontakta mäklaren.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.