Glöte 504

Härjedalen Se på karta

2 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Tomtarea
1 280 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
16 845 kr/år

Nu säljs en fastighet med ett helt unikt läge i natursköna Glöte, ca 13 km från skidorten Lofsdalen. Här bor man idylliskt vackert direkt vid Glötesjön med en storslagen vy över sjön där fjället Hovärken ståtar i bakgrunden. Alldeles intill tomten ligger Glötes populära badplats med brygga. Vintertid tar man sig enkelt ut på skoterled direkt över sjön där även längdspår dras. I närheten finns en populär pulkabacke med grillplats. Sommartid kan man bland annat cykla, vandra, paddla och fiska i området. Till Lofsdalen med mataffär, sportbutiker, café, restauranger, fjällanläggning och annan service tar det bara ca 10 minuter med bil.

Fastigheten har renoverats under senaste åren och boningshus och garage har bland annat ny fasad, fönster och tak. Gäststugan blev färdigställd 2020 och har precis som boningshuset ett stort altandäck intill sjön. På de rymliga altanerna är det inte svårt att föreställa sig avkopplande stunder i solen såväl vinter som sommar med storslagna vyer som skiftar vackert efter årstiderna.

Garaget rymmer både bil och skoter och här finns även plats för såväl vallabänk som förvaring av friluftsutrustning. Boningshuset har en trivsam storstuga med fantastisk utsikt över sjö och fjäll. Utöver storstuga finns kök med matplats, två sovrum, två toaletter samt dusch och förråd. När gästerna knackar på har man gott om plats för flera bäddar i gäststugan intill.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB