Lofsens Fjällby M 4

Härjedalens kommun Se på karta

295 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
3 rum
Boarea
58 m²
Byggår
1978

Intresset för andelar i populära Lofsens Fjällby har ökat rejält senaste åren och nu finns möjlighet att förvärva 2 st 1/4 andelar, alltså hela 50%, i stuga M4 som ligger i den nedre delen av Lofsens Fjällby.

När man bor i fjällen är det värt mycket att ha nära till allt. Till byn, till längdspår och skoterleder, till Lofssjön med bra fiske och badplats och framför allt - lyxigt nära Lofsdalens Fjällanläggning med liftar och skidbackar vintertid samt downhill-leder sommartid. Från backen till hus M4 kan man vintertid åka skidor ner till stugan och även ta sig ut på längdspåret Östan som passerar i närheten. Sommartid kan man bland annat cykla och vandra direkt från boendet.

De trevliga andelshusen i Lofsens Fjällbyn består av friliggande fritidshus i mindre grupper. Det är stugor som uppskattas av såväl ägare, som veckovisa hyresgäster. Hus M4 är en husmodell Fjällskäran på 58 kvm med 2 sovrum vilket ger plats för 4 bäddar. Här finns även en rymlig storstuga med hörnsoffa och braskamin, matplats och ett rejält kök. Köket är fullt utrustat med husgeråd och porslin. I halldelen mot sovrummen finns ingången till badrummet med bastu - som alltid är lika populärt och avkopplande efter en dag på fjället. Här finns även ett förråd med andelsägarskåp samt en städskrubb.

Andelar till salu i hus M4
1/4 andel nr 1 pris 295 000 kr
1/4 andel nr 4 pris 295 000 kr

Månadsavgiften för 1/4 dels andel är förnärvarande 1 221 kr/andel.
I månadsavgiften ingår kostnader för viss skötsel, drift, underhåll och förvaltningskostnader såsom el, VA, TV/bredband, renhållning (sophantering), snöröjning, försäkring, material till yttre underhåll, storstädning 1 ggr/år och receptionsservice.

Kommunal fastighetsavgift tillkommer.

Stugan har söndagsbyte.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518