Slagavallen Näsmans väg 15

Härjedalens kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
56 m²
Tomtarea
1 516 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
17 412 kr/år

I en mer privat del av stugområdet Slagavallen, med en fantastisk utsikt mot natur och fjäll, ligger den här fastigheten som utgör en charmig gårdsmiljö. Här bor man högt och fritt med fjällvärlden tätt inpå. Strax utanför stugan nås välpreparerade, milslånga skoterspår. Det är också enkelt att ta sig ut på turskidor eller att sommartid ge sig ut för att cykla, vandra eller fiska.

Den här fastigheten har flera byggnader och många bekvämligheter. Det trivsamma och ljusa boningshuset har ett fräscht renoverat badrum med dusch, ett modernt utrustat kök med ett ljust allrum där både matplats och en rejäl hörnsoffa ryms. Här finns två rymliga sovrum, ett med dubbelsäng och ett med både våningssäng och smalare dubbelsäng.

På gården finns en gäststuga med carport, ett rejält skoterförråd, samt två mindre förrådsbyggnader. Här finns även en charmig grillkåta där man gärna samlar familj och vänner efter en dag på fjället. Här kan man kura under blåsiga och snöiga dagar, njuta av stillheten och det rofyllda sprakandet från brasan.

Slagavallen är populärt eftersom det oftast är extra snösäkert, perfekt för tur - och skoteråkning. Området uppskattas också för sin lugna, avkopplande miljö med möjlighet till fjällvandring, svamp- och bärplockning, fiske, jakt och cykling. I de närmaste omgivningarna finns stora skogs- och strövområden att upptäcka. Området ligger även bekvämt nära Lofsdalen, endast 10 km, där skidbackar, längdspår, cykelleder och affärer finns.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518