Hensviksvägen 7

Hensvik, Norrtälje Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64 m²
Tomtarea
4 400 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
21 336 kr/år
Antal besök
2 376
Dagar på Hemnet
5

Längst in på en återvändsgata i helt privat och insynsskyddat läge ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 64 kvm med vattentoalett och renoverat badrum på en stor tomt om 4400 kvm med plana gräsytor.

Huset har renoverats löpande sedan 2014 med bland annat, ny trossbotten, nya V/A anslutningar, nytt kök, nytt badrum, samt ny målning inne och ute. Här finner vi ett fint nyrenoverat badrum med kakel & klinkers, dusch, badkar, tvättmaskin, handfat och vattentoalett. Vardagsrummet bjuder på stora glasytor och utgång till altanen samt murad öppen spis och ljusa ytskikt i öppen plan mot det nyrenoverade köket. Två bra sovrum där det ena har plats för både garderobsvägg och dubbelsäng.

Den stora tomten ligger längst in på en återvändsväg och är helt privat och insynsskyddad. Här finns plana gräsytor för lek och spel, en del skog och berg i dagen samt ett gästhus som sett sina bästa dagar.

Ca 3 km till Herräng där det finns en populär marina med restaurang, affär med post- och apoteksombud, bad, m.m. Till buss mot Hallstavik, Hensviks vägskäl SL642 ca 250 m, från Hallstavik (linje 639) direktbuss till Stockholm.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.