Sion 3

Lantligt, Gnesta kommun Se på karta

1 000 000 kr

1 250 000 kr -20 %
Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
47 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
1 405 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
26 488 kr/år

Mysigt och trivsamt fritidshus med anor från 1929 lantligt beläget precis utanför Björnlundas samhälle. På entréplan väntar här ett lantligt kök med en praktisk och dekorativ vedspis och intill ett allrum mod gott om plats för både matbord och soffgrupp. En trappa upp finns en inre hall med kattvind och två sovrum. Exteriört väntar en fin trädgårdsomt med perenner, äppelträd, odlingslådor och bärbuskar perfekt för dig som gillar trädgård och odling. Intill huset finns flertalet trevliga sittplatser bland annat en uppväxt berså. Lite längre ner på tomten finns en redskapsbod/förråd med en inredd del med TC, duschhörna och tvättmöjligheter.

Härifrån är det väldigt nära in till Björnlunda samhälle med bland annat förskola, skola F-6 och matbutik. Andra trevliga inslag som kännetecknar Björnlunda är Björnlunda Resto med lunchservering och minigolf samt Sternersborgs Choklad och italienska glass. Det är också smidigt och enkelt att åka kommunalt till och från Stockholm.

Via takad farstukvist och fina dubbeldörrar når ni hallen med golv av träimitation och bröstpanel av pärlspont på väggarna. Direkt till vänster ser ni trappan som sedan tar er upp till övervåningen. Rakt fram från hallen sett finns ett lantligt kök med plats för mindre matbord intill köksfönstret. Köksinredningen består av vita skåpsluckor, praktisk laminatbänkskiva och diskbänk med dubbel diskho. Köket är ljust och trivsamt tack vare ett fint ljusinsläpp från två väderstreck. Väggarna består av vitmålad stående pärlspontspanel och på golvet ligger en slitstark kork/plastmatta. I det här gamla huset finns en gedigen och vacker vedspis till ert förfogande och den maskinella utrustningen i köket består av kyl/frys, spis och spisfläkt. Intill köket finns ett luftigt allrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Ljusa ytskikt på väggarna och ett ljust laminat finns på golvet. Här finns gott om plats för både matbord med tillhörande stolar samt soffgrupp.

En trappa upp väntar en mindre hall med bra förvaringsmöjligheter i kattvind. Vitmålad stående panel på väggarna och kork/plastmatta på golv. Det första rummet har en vedspis (ej i funktion), handfat och via liten garderobsdörr når ni ett utrymme med TC. Här finns plats för säng och rummet går med enkelhet att göra till ytterligare ett renodlat sovrum för den som vill. Kork/plastmatta på golv och ljusa ytskikt bestående av vitmålad bröstpanel i kombination med en gul kulör på väggarna. Längre in finns det större sovrummet med plats för dubbelsäng. Ljus tapet och trägolv.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gnesta

Kontakta mäklaren

Carina Andersson

Svensk Fastighetsförmedling Gnesta
Mäklare Carina Andersson, Svensk Fastighetsförmedling Gnesta
0709226061