Viltringen 19

Riala, Norrtälje kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 495 000 kr -13 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
52 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1 768 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1963
Driftkostnad
16 694 kr/år

Beläget på ett högt och soligt läge finner vi detta härliga fritidshus. Huset erbjuder ett kök och vardagsrum med öppen spis, två sovrum samt ett tvättrum som lämpligen kan byggas ut till ett större badrum. I uthus finns dusch med vedeldad bastu samt separett. Bostadens altan är belägen i ett soligt läge, här kan du njuta av kvällssolen och blicka ut mot skogen. Den isolerade gäststugan som rymmer både dubbelsäng och annat önskat möblemang byggdes 2017. Här finns möjligheten att skapa ditt drömboende i idylliska Källsmora.

Den stora härliga tomten ligger lugnt beläget i området och omges av grönska, svampskog, fina promenadstråk och Largens badplats. Largen är en av Stockholms renaste sjöar och erbjuder därmed även fantastiska förutsättningar för dykning. I området firas midsommar med lövad stång, spelmän och med lövade höskrindor som hämtar upp de boende för att skjutsa till festplatsen. Ett mycket idyllisk område med grusade vägar och trevliga strövområden i skogen och endast en cykeltur bort från den pittoreska bruksorten Wirabruk. I Wira bruk finns café, teater och smedja.

Inte långt från fastigheten ligger bygdegården Snåret, även den en harmonisk oas. Här erbjuds det ett mycket trevligt program året runt, musikaftnar, dans, allsång, nationaldagsfirande, auktioner, föredrag och julmarknad. I Roslagskulla kyrka har du även möjlighet att njuta av stämningsfulla konserter.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Linda Drougge

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Linda Drougge, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46707720720