Tallskärsvägen 6

Strängnäs, Strängnäs kommun Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Tomtarea
2 772 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1960
Driftkostnad
15 736 kr/år

På Aspön ligger detta fina fritidshusområde där det nu finns möjlighet att förvärva detta charmiga fritidshus. Huset har ett kanonläge med utsikt mot vattnet och den gemensamma bryggan, två stycken badplatser finns i området samt båtplats på den gemensamma bryggan.
Allrummet som är öppet upp i nock ger en härlig rymd till rummet, här finns plats för både soffa och matbord, fönstren som är i tre väderstreck ger en ljus och harmonisk känsla. Den värmande braskaminen tillför extra mysfaktor, här sitter man gärna när det är lite kyligare kvällar. Rummet förlängs av en stor altan i soligt läge där alla dina gäster får plats.
I huset finns även ett rymligt kök med fönster i tre väderstreck, dessutom finns här två stycken ljusa sovrum samt ett sovloft.

På den stora tomten finns ett gästhus som rymmer ett sovrum i ena delen, samt en dusch med vedeldad bastu i den andra delen. Det charmiga utedasset står en bit bortanför gästhuset där det även finns ett litet verktygsskåp.

Här lever du med ett par minuters promenad från badstrand och båtbrygga där båtplats ingår. Välskött samfällighet där det anordnas bland annat midsommarfirande, där finns även en fotbollsplan, bouleplan samt allmän båtramp som samfälligheten har.
Närmsta livsmedelsbutik finns ett par kilometer bort ca. 5 minuter Aspö Café & livs. Till Strängnäs centrum tar det ca 20 minuter och ifrån resecentrum åker du till Stockholm på ca 50 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kontakta mäklaren

Annalena Stening

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mäklare Annalena Stening, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
+46700919224