Caprivägen 63. V24.H39

Strömstad, Strömstad Se på karta

35 000 kr

45 000 kr -22%
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Biarea
4 m²
Byggår
1974

Andel av bostadsrätt, vecka 24+ extra/frivecka. Hus 39 Brf. Capri. STRÖMSTAD. Kan köpas tillsammans med vecka 23 i samma hus 39 då det är samma säljare/ägare. På Capri finns alla bekvämligheter.
Havsnära. Sjönära. Husen på Capri är mycket välplanerade och både praktiskt och trevligt möblerade. På övervåningen finns 2 sovrum med vardera 2 sängar. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med 2 sovplatser. Rymligt nyrenoverat duschrum med tvättställ och WC. Stor altan med utemöbler.
Husen är välplanerade och trevligt möblerade. Husen är belägna på klipporna alldeles vid havets strand som får tankarna att gå till ett genuint bohuslänskt fiskeläge.
Husen är ca 50 kvm i 1½-plan.
Bottenvåningen består av allrum, köksdel och toalett med dusch. Som standard ingår bl.a. spis, diskmaskin, husgeråd, kaffebryggare, micro, satellit-TV.
Övre plan har hall, klädgarderober och två sovrum med vardera två bäddar.
Antalet bäddar är sex stycken, varav två är i bäddsoffa.
I servicebyggnad finns reception, kiosk med minilivs.
På andra våningen finns för barnen ett välutrustat lekrum.
På tredje våningen stort sällskapsrum med panoramafönster som bjuder på en vidunderlig utsikt. Här finns också ett bibliotek och TV
Trådlöst nätverk för Internet finns i servicebyggnaden.
Alla Capris andelsägare och dess gäster har tillgång tillbåtar, pool, barnpool, bastu, tennisbana, boulebana, bangolf, grillplatser, dansbana m.m. Capris servicepersonal hjälper dig då du vill utnyttja anläggningens egen utrustning, såsom båtar, m.m. Receptionen hjälper gärna till om du vill ha information om aktiviteter och utflyktsmål i Strömstad med omnejd.

Din andel i bostadsrätten till stugan äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen.

Läs mer hos mäklaren
NETHEM