Ullbergsvägen 92

Tyresö, Tyresö kommun Se på karta

2 900 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
48 m²
Tomtarea
2 468 m²
Byggår
1966

Idyllisk tomt/fritidshus på härlig trädgårds- och naturtomt till salu. Stor fastighet med trevligt läge, vackert belägen med naturen till granne. Ta chansen att förvärva denna fastighet för att bygga ert drömhem, eller varför inte utnyttja befintlig byggnad.

-Sällan till salu.
-Kommunalt V/A och bredbandsanslutning vid tomtgräns.
-Generösa byggrätter.
-Bevarad tomt om 2 468kvm.

Här ges möjlighet att nå solen från tidig morgon till sen kväll. En plats för trevlig samvaro och rofylld egen tid. Tomten är lättskött och erbjuder stor plats för lek, bus och gemenskap. En rofylld plats att njuta av i många år framöver. Huvudbyggnaden rymmer idag två sovrum, kök, vardagsrum och hall. Fastigheten har även en nylagd bred infart med plats för upp till fyra bilar. Vackra Ullbergsvägen ligger i natursköna Raksta med direkt närhet till Kalvfjärden. Här bor du i ett paradis nära naturen med flertalet båtklubbar och vackra strövområden för härliga promenader. Kort och gott ett fantastiskt boende i underbar miljö!

För er som önskar bygga nytt, se länk för info kring detaljplan. Här finns även kostnad för anslutningsavgift av V/A. Faktureringen sker efter att hela etappen är klar. Information om de beräknade kostnader för både VA-anslutning och Gatukostnader finns med på nedanstående länk:

https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/460---raksta-etapp-8.html?searchKeyword=460+Raksta+etapp+8

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Kontakta mäklaren

Jesper Danielsson

Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Mäklare Jesper Danielsson, Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
+46728589192