Styggefjällsvägen 8

Uddevalla, Uddevalla Se på karta

2 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
54 m²
Tomtarea
1 311 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1950
Driftkostnad
15 631 kr/år
Antal besök
10 933
Dagar på Hemnet
13

Varför är det så fantastiskt att leva och bo på Styggefjällsvägen 8 i Saltkällan? Här kommer säljarnas egna ord om sitt älskade fritidshus:

- Det finns få saker som slår en kopp kaffe en tidig morgon på vår altan när solen går upp, vinden susar i träden och fåglarna kvittrar! Lugnet, doften och badrocksavstånd till morgondoppet. Lika vackert är det på vintern då snön ligger glittrande utanför de låga fönstren och fjorden frusit till is så man kan åka skridskor och grilla i snön. Många åker också skidor på isen.

I Saltkällan finns naturen, härliga grannar, fjorden, Maltes stig, soldränkta klippor och mängder av smultronställen. Där kopplar vi av, andas, njuter och laddar om batterierna. Närheten till Torp köpcentrum, Tanums hällristningar, Lysekil, Bohus-Malmön, Bovallstrand och andra Bohuslänska pärlor gör att det alltid finns saker att göra oavsett väder och årstid.

Vi tar ofta ett morgondopp eller kvällsdopp nere vid bryggan dit vi går på bara några minuter i våra badrockar. Vår närmsta badplats ligger i Klockareviken ca. 7 minuters promenad. Några minuter längre bort ligger stora badplatsen med hopptorn, minigolf och glasskiosk.

Varje kväll då vädret tillåter sätter vi på grillen (ofta med nyfångad makrill från fjorden) och sitter på altanen under parasollet och bara njuter av god mat och kalla drycker, antingen själva, med grannar eller i sällskap av vänner. På vintern myser vi vid brasan som värmer hela huset samt sprider en härlig doft.

Att se en älg stå nere i vår trädgård och äta upp vårt första äpple på sensommaren när vi sitter och äter frukost på altanen är också en upplevelse vi alltid kommer att minnas med beundran och glädje.

Vår dotter har också älskat att vara i stugan. Det finns barn i området, en kille i grannhuset och flera vid Klockareviken som hon har umgåtts med. De fiskar krabbor, badar, leker och hoppar studsmatta. De bygger kojor och sprutar varandra med vattenslangen.

Det finns stora möjligheter med vår tomt, man kan bygga Attefallshus, gäststuga och flera oaser av altaner, växthus och odlingar, men att forma trädgården ännu mer, är en möjlighet vi nu lämnar över till nästa lyckliga ägare.
Det vi kommer sakna mest är lugnet och vårt fina hus.

Vi lämnar Saltkällan för att vi nu känner att vi vill bo i hus på heltid på annan ort och lämnar varmt över vårt fina hus till nästa ägare.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla