Yrestahed 91

Uppsala, Uppsala kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 495 000 kr -13 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
40 m²
Tomtarea
1 675 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1850
Driftkostnad
10 352 kr/år

Varmt välkomna till detta härliga soldattorp, vid namn svärdstugan.

Torpet från 1850 har gamla anor, det syns speciellt på de gamla robusta trägolven. Torpet erbjuder på nederplan en välkomnade hall med plats för avhängning, ett jättefint allrum och i köket tronar en gammal järnspis i originalskick samt en extern spis med ugn, utöver det ingår kyl, frys, mikro och vatten är indragen till köket från egen brunn. En trappa upp hittar vi en övervåning med två sovrum med plats för dubbelsängar. förrådsdel finns till vänster vid hallen som kan göras om till badrum/hygienrum om så önskas. Inventarier ingår i köpet.

Väl utomhus grönskar 1675kvm mark med en liten bäck som rinner genom gården. Här finns goda möjligheter att bygga ett nytt hus och samtidigt behålla soldattorpet som tex gäststuga då torpet står på kanten av tomten (se tomtkarta & drönarbild).

Yrestahed är en lantlig småort som tillhör Rasbo socken i Uppsala kommun. Idag väljer nästan alla att bo permanent i Yrestahed så flera nya hus har byggts runt torpet så för er som är ute efter en tomt att bygga på skulle denna fastighet passa perfekt. Yrestahed når ni med bil på ca 15-20 min från centrala Uppsala.

Kontakta mäklare Mathias Everhall för mer information
Tel: 070-3565366 mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Mathias Everhall

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Mathias Everhall, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
+46703565366

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.