Gamla landsvägen 80

Vemdalsskalet, Härjedalen Se på karta

1 300 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
44 m²
Tomtarea
1 942 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
26 242 kr/år
Antal besök
10 045
Dagar på Hemnet
14

I den äldre delen av Vemdalsskalet ligger husen ofta på stora tomter. Här är det avstånd till grannarna och du har naturen utanför dörren. Från tomten har du utsikt mot skidbackarna i Vemdalsskalet. Skoterleder som tar dig upp på fjället finns nära. Längdspår går att ansluta till på andra sidan Gamla Landsvägen, utförsåkningen på Vemdalsskalet är bara en kort biltur bort, Storhognas skidbackar ligger en något längre biltur bort.

Huset har storstuga och kök med öppen planlösning samt två sovrum, ett på nedre plan och ett på övervåningen. Efter en dag med friluftsliv kan du koppla av med en värmande bastu. Här finns allt för att din naturnära fjällupplevelse ska bli fantastisk. Huset är av äldre standard så du har möjlighet att sätta din egen prägel på boendet.

Fastigheten har en byggrätt på hela 170 kvm varav endast 44 idag är använt. Möjlighet finns att bygga två lägenheter, dvs ytterligare ett bostadshus. För frågor kring detta och för att verifiera byggrätten vänligen kontakta byggavdelningen på Härjedalens kommun.

Fastighetens avlopp är utdömmt och är därmed ålagd av kommunen att åtgärda det eller ansluta till kommunalt avlopp.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen