Östra Ny 201

Vikbolandet, Norrköpings kommun Se på karta

995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
35 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
3 012 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1870
Driftkostnad
7 600 kr/år
Antal besök
13 051
Dagar på Hemnet
23

Välkomna till detta underbara torp som för nuvarande ägare är en plats för njutning och vila. Med sitt naturnära och insynsskyddade läge skänker denna plats stora kontraster mot livet i stan. Huset står på en höjd, har fina proportioner och är utformad med underbara detaljer, något som nuvarande ägare omedelbart föll för. Äldre detaljer såsom golvbrädor, dörrar, fönster, murstock etc. är välbevarade och renoverade med omsorg. Huset har därmed kvar mycket av sin gamla karaktär. Det går att elda såväl i öppna spisen i vardagsrummet som i vedspisen i köket, vilket är ett stort plus både ur uppvärmningssynpunkt och för mysfaktorn. På den stora tomten växer flera fruktträd och blommor och det finns gott om bär och svamp i de intilliggande skogarna.
Något som nuvarande ägare ser som positivt med husets läge är att det inom en halvtimme med bil går att ta sig både till Norrköping, Söderköping, Östra Husby och till skärgården i S:t Anna.
Avståndet till Stegeborg (med hamn, hamnkrog, slotsruin,badplats, minigolf etc.) är ca 7,2 km (färja krävs sista biten).
OBS! För att kunna bo permanent så behövs vissa åtgärder, nuvarande ägare har enbart använt huset som sommarbostad.

Läs mer hos mäklaren
Bråvikens Mäklarbyrå

Kontakta mäklaren

Karolina Elvin

Bråvikens Mäklarbyrå