Kommande

Björnrike Ripstigen 13

Björnrike, Härjedalens kommun Se på karta

3 400 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
55 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 114 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
32 034 kr/år
Kommande

På toppläge med bokstavligen milsvid utsikt ligger denna fina timmerstuga. Från stugan ser du ända till Sonfjället, tomten är brant lutande så det finns ingen risk att utsikten byggs igen.

Stugan är byggd 2004, utförandet är klassiskt för fjällstuga, trärent furu på golv, väggar och i tak. I taket är det rejäla synliga bjälkar av rundtimmer som ger stukan mycket karaktär och rustik känsla. Längs med hela främre gavelsidan är en det stor balkong i sydvästläge med optimal solexponering. Detta är ett ställe att njuta på!

Halva stugan består av storstuga och kök i öppen planlösning med den hänförande utsikten som fond. Storstugan har fri takhöjd upp till nock och fönster i tre riktningar. Här finns soffgrupp och matgrupp samt givetvis kamin mitt i storstugan. Innanför storstugan ligger två sovrum, ett med masterberoom dubbelsäng och ett minder sovrum med våningssäng. En lofttrappa leder upp till sovloftet som är möblerat med två enkelsängar, härifrån är det öppet ner till storstugan. Loftet kan inredas med fler bäddar för den som vill ha många sovplatser. Stugan är på 55 kvm plus loft på 10 kvm samt gäststuga på ca 15 kvm.

Kontakta mäklaren för mer info och visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Kontakta mäklaren

Loe Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Mäklare Loe Vastero, SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
070-542 30 40

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.