Nyproduktion

Golfhöjden Resort

Fjällbacka, Tanums kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
65 m²
Biarea
4 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Avgift
2 500 kr/mån
Nyproduktion

Välkomna till Golfhöjden Resort i natursköna Fjällbacka! Här kommer inom kort byggas 49st fristående fritidshus i bostadsrättsform. Området kommer att ligga vackert inbäddat i den bohuslänska naturen med de rundade granithällarna utanför dörren och mitt emellan två golfbanor, Golfkusten golfbana och Fjällbacka golfklubb. Fjällbacka ligger på behagligt cykelavstånd ifrån området, en ny cykelbana byggs just nu mellan Fjällbacka och Norra Backa till vilken även Golfhöjden Resort kommer att ansluta för att möjliggöra gång/ cykelavstånd till Fjällbacka golfbana och de centrala delarna av Fjällbacka.

Detta kommer att bli ett bekymmersfritt och bekvämt boende för hela familjen med närhet till salta bad och restauranger i Fjällbacka. På området kommer förutom golf även att finnas paddelbana och här finns även fina promenadstigar i skog och mark.

Husen kommer att hålla hög kvalité med fina materialval så som ekparkett, premium kök, rostfria vitvaror och helkaklade badrum. Utvändigt kommer husen att hålla en modern funkisstil med skjutdörrpartier i vardagsrummet som tar in det vackra ljuset och med behandlade träfasader för att smälta in i naturen. Området kommer även att anslutas till det kommunala vatten och avloppsnätet. Tillgång till fiberanslutning bidrar även till att möjliggöra distansarbete från husen.

Golf för två personer på Golfkusten golfbana ingår i avgiften och föreningen kommer att tillåta uthyrning för den som önskar att hyra ut sitt hus. Köpare som juridisk person kommer att tillåtas. Sammanfattningsvis blir det ett mycket prisvärt fritidsboende i populära Fjällbacka!

För närvarande är samtliga enheter bokade, hör gärna av er för att anmäla intresse och boka dig på kölista.

För mer information om projektet, välkommen att kontakta oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling tfn 0525- 222 33 eller mail [email protected]

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Kontakt

Jesper Ohlsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
Mäklare Jesper  Ohlsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs