Landet Myrvägen 2

Härjedalen Se på karta

1 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
68 m²
Tomtarea
1 504 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
20 850 kr/år
Antal besök
8 590
Dagar på Hemnet
20

Högst uppe på Landets fritidshusområde ligger detta fräscha fritidshus. Harmonisk färgsättning och smakfullt utvald inredning skapar trivsamma ytor för umgänge och avkoppling. Stugan har en tilltalande mix av fräscht och modernt i kombination med traditionell fjällstuga.

Här ryms tre ljusa sovrum med mer privat läge, en fräscht renoverad toalett med separat duschrum och bastu samt en härlig storstuga i öppen planlösning med matplats och kök.

Ett verandadäck löper runt hela huset och vid entrén finns ett inglasat uterum med spabad och plats för vilstolar. Här kan man njuta såväl morgon som kväll och blicka ut över fjällen i söder. En ständigt skiftande vy som är lika vacker oavsett årstid.

Den relativt plana hörntomten är på dryga 1 500 kvadrat med gott om plats för bilar och ett skoterförråd med vedbod. Här bor man om man uppskattar viss avskildhet och en rofylld stillhet. Livet handlar om att njuta av det naturen har att erbjuda, av naturens scenerier och av egna aktiviteter, om det så är skidåkning, skoteråkning, fjällvandringar, jakt eller fiske. Till Lofsdalen by är det knappa 6 km.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB