Lövhammaren Rödbläran 3

Härjedalen Se på karta

3 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
1 176 m²
Byggår
1985
Driftkostnad
26 516 kr/år
Antal besök
7 499
Dagar på Hemnet
22

I fritidshusområdet Lövhammaren finns denna trevliga och välplanerade stuga med veranda i söder och ett rymligt förråd. Läget är andlöst vackert med storlagen vy över fjällen och Lofssjön i söder. Ett stort plus är närheten till skidleden med stora stugsvängen som passerar längst in på vägen. Föredrar man längd- och skoteråkning, så finns välpreparerade spår i närheten. Sommartid kan man cykla direkt från stugan eller ta en promenad ner till byn.

I tider som dessa när man spenderar mer tid hemma och kanske kan arbeta på distans är det många som väljer att jobba fjällifrån. Med snabb fiberuppkoppling, rofylld miljö och möjlighet till skidåkning på lunchpausen lockar fjällen ännu mer! Ett perfekt sätt att nyttja fritidsboendet oftare och kunna kombinera nytta med nöje. Här ingår fiberanslutning så allt en ny ägare behöver göra är att teckna ett abonnemang!

Rödbläran 3 är en välunderhållen stuga som genom åren genomgått en helrenovering. Invändigt började man 2007- 2008 med nya ytskikt. 2010 tillkom utbyggnaden med ny hall och ett extra sovrum. Då byttes även panelen utvändigt och altanen. Man har även dränerat om runt huset 2011. Den senaste renoveringen var badrummet som helrenoverades 2016 inklusive ny varmvattenberedare under huset och ny tvättmaskin och torktumlare.

Stugan har idag 3 ljusa sovrum, en rymlig hall, ett fräscht renoverat badrum samt storstuga med braskamin, förråd, kök och matplats. Här finns en veranda i härligt söderläge och vid infarten ett praktiskt förråd med bra utrymme att förvara friluftsutrustning.

Fritidshusområdet Lövhammaren är ett efterfrågat område av flera skäl. Här har man en milsvid utsikt ut mot Lofssjön och mäktiga fjäll. Det är nära all slags skidåkning - endast ca 900 meter till liftarna via skidleden. Tar man bilen är det 2-4 km. Men Lövhammaren erbjuder även fantastisk längdåkning och skoterspår. Sommartid kan hela familjen ägna sig åt bland annat vandring, cykling, fiske och bärplockning.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB