Kommande

Korvettvägen 10

Nävekvarn, Nyköpings kommun Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 360 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1979
Driftkostnad
24 218 kr/år
Kommande

Ca 12 mil söder om Stockholm längs den sörmländska kustlinjen finns nu tillfälle att förvärva denna fastighet på Korvettvägen 10 i natursköna Skeppsvik. Dess höga läge ger en bedårande havsutsikt över Bråviken. Här erbjuds ett mycket välskött boende med permanentstandard där familj och vänner kan samlas och njuta av lediga dagar. På 5 minuters promenad når ni Skeppsviks fina bad och vill man uppleva mer av skärgården går det utmärkt att hyra båtplats vid någon av bryggorna.

Boningshuset är ljust och luftigt med ett stort altandäck med fantastisk utsikt. Här erbjuds stora och öppna ytor och de många fönstren och utgångarna gör att man alltid känner närheten av naturen. Bostaden erbjuder ett stort och rymligt kök från 2008 med underbar utsikt även här, och en utgång till altanen. Det finns två generösa sovrum med plats för två personer i vardera samt ett extra rum med en öppnare planlösning som idag inrymmer ytterligare två sängar. Totalt 6 ordinarie bäddar i dagsläget. Huset byggdes ut 2009 och i utbyggnaden finner man det fina vardagsrummet, och två utgångar till trädgården.

På fastigheten finns ytterligare två hus. Det ena är ett gästhus med två våningssängar. Detta är varmisolerat och det finns el utdraget. I det andra huset finner ni bastu, dusch, wc, varmvattenberedare samt tvättmaskin och torktumlare. På golvet ligger klinkers med golvvärme. Då gäststugan saknar eget badrum är detta en perfekt lösning då gästerna inte behöver gå in i boningshuset. Totalt 10 sovplatser i dagsläget och fler går att ordna om man är en stor familj eller har många gäster.

Tomten är på 1360 kvm. Runt hela tomten sträcker sig en gärdsgård. Tomten är en hörntomt som gränsar till allmänning där stigen ned till badet går. Runt huset finns lite gräsmatta och vackra rabatter med blommor men i övrigt lättskött naturtomt. Mot väggen på gäststugan växer en underbar rosenbuske som direkt fångar en besökares blick.

Inne i Nävekvarn finns en matbutik och nere i hamnen finns restaurang & café. Härifrån är det dessutom nära till Nyköpings golfklubb med 36 hål och till Kolmårdens djurpark som är ett populärt utflyktsmål.

Varmt välkomna att anmäla intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Johanna Boman

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Johanna Boman, Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
+46736440904

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.