Kryssvägen 33

Norra Kopparmora, Värmdö Se på karta

6 295 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
121 m²
Tomtarea
2 139 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
33 227 kr/år
Antal besök
2 942
Dagar på Hemnet
8

Denna nyare enplansvilla, anno 2015, har ett suveränt bra läge i natursköna och havsnära Norra Kopparmora. Här får ni de stora fördelarna med en modern byggnad med ett barnvänligt läge och en kort promenad till bad och båtplats. Ett av de bättre lägena som bör upplevas på plats. På fastigheten finns även garage med vidbyggd carport, gästhus, stor altan delvis under tak, hönshus allt på en plan samt lekvänlig tomt med fruktträd och utsikt över äng.
Villan har tre sovrum i fil varav det största med hel garderobsvägg. Rymligt duschrum och en separat mindre toalett. Stort kök med gott om plats för ett rejält matbord. Det ljusa vardagsrummet med utgång till altanen pryds av en braskamin som värmer både kropp och själ. Vid köket finns tvättstugan med separat groventré och där finns även frånluftsvärmepumpen (Nibe 750) som värmer hus och vatten. Den maskinella utrustningen i köket är övervägande från Bosch och installerades 2015.
Välkommen till denna pärla och upplev alla fördelarna med att bo så nära hav, natur och buss men med ett lugnt och fridfullt läge i ett modernt enplanshus. Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bovida Fastighetsbyrå KB